Поддържането на компютърна конфигурация в изправно състояние не е лека работа. Ще се опитаме да обясним как става това в следващите редове. Първото и много важно нещо е чистота в компютърната кутия, на която малко хора обръщат  внимание. Това дали вътре е пълно с прах, мръсотия и прочие, оказва голямо влияние на самите компоненти. При наличието на замърсяване те се охлаждат много по-трудно, при което започват да работят некачествено до тяхната повреда или изгаряне.

От друга страна лагерите на задръстените от мръсотия охладители се затрудняват при въртене, поради факта, че вместо смазочна смес по тях има прахообразна кал. От значение е също и дали са правилно подредени кабелите, водещи до компютърните компоненти. Всичко това е една специфична дейност, за която са нужни определени спрейове, пасти и смазочни масла. Фирма Глобал Оптикс България ЕООД предлага професионална профилактика със специални препарати и пасти за компютърните конфигурации на своите клиенти. Гаранция с до 18% по-ефективна работа след направена профилактика от фирма Глобал Оптикс България ЕООД. Очакваме Ви.

Ето и няколко съвета за цялостната работа на компютърната Ви конфигурация, спазването на които ще Ви спести главоболия:

Това са част от  нещата, които ни гарантират едно по-добро използване на компютърната система и периферия. Ако се нуждаете от коректна работа на компютърната Ви техника и периферия, фирма Глобал Оптикс България ЕООД ще Ви предостави различни варианти за Сервиз за КомпютриАбонаментна “Компютърна Поддръжка” за Дома на Клиента или Абонамент “Компютърна Поддръжка” за Офис. В зависимост от нуждите Ви, ще може да изберете някои от нашите абонаментни пакети за компютърна поддръжка. Очакваме Ви !

Вашият коментар